To Ξενοδοχειο Rhodian Rose (ex Royal Rose) βρισκετε κοντά στο κέντρο του Φαληρακίου, αλλά μακριά από τον θόρυβο των κλαμπ.
Γενικά η περιοχή είναι αρκετά κοντά σε πολλές ενδιαφέρουσες περιοχές, όπως :

  • Aμμώδης παραλία (400μ) μόλις 8 λεπτά
  • Σουπερ μαρκετ

  • Εστιατόρια

  • Καφετέριες – Μπαρ

  • Στάση Λεωφορείου

  • Καταστήματα Ρούχων – Δώρων

  • Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

  • Τράπεζα – ATM’s

     

    Μπορείτε ακόμη να βρείτε μέρη όπου υπάρχουν θαλάσσια σπορ, καθώς και να κανονίσετε μέσω πρακτορείων ταξίδια σε κοντινές ακτές και νησιά).

Σπορ & Δραστηριότητες
Στην παραλία Φαληρακίου, δίνεται οι ευκαιρία στους δραστήριους φιλοξενούμενους να απολαύσουν τα διάφορα διασκεδαστικά και περιπετειώδη θαλάσσια σπορ.

 

Επίσης υπάρχει το Θαλλάσιο Πάρκο (Water Park) στο Φαληράκι, με πολλά παιχνίδια στο νερό και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες!

Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο από τα Δωδεκάνησα. Ονομάζετε νησί του ήλιου ή το νησί του φωτός υπάρχουν ελάχιστες ημέρες, όταν ο ήλιος δεν λάμψει.. Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά διακοπές στην Ελλάδα – ακόμη και οι ίδιοι οι Έλληνες έρχονται στη Ρόδο για τις διακοπές τους από την ηπειρωτική χώρα. Η Ρόδος σήμερα προσφέρει στον επισκέπτη μια πληθώρα όλο το χρόνο αναψυχής εναλλακτικές λύσεις, που θα καλύπτει όλα τα είδη της τουριστικής δραστηριότητας. Η φυσική ομορφιά του νησιού, τα μνημεία από τη μακρά και συχνά ταραγμένη ιστορία, με κοσμοπολίτικη ατμόσφιαρα, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα από τον λαό της Ρόδου, και την άριστη τουριστική υποδομή επαίρεται τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία, όλες αιχμαλωτίσουν τον επισκέπτη . Η πόλη της Ρόδου είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στο νησί, με περίπου εξήντα χιλιάδες μόνιμους κατοίκους. Είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοανατολικό Αιγαίο, και συνδυάζει επιτυχώς ένα ζωντανό παρόν με ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Μεσογείου: το φυσικό περιβάλλον (πεντακάθαρες θάλασσες, πολλά πάρκα και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις), το φωτεινό ήλιο και τη ζεστή φιλοξενία των νησιωτών τους. Η πόλη διαθέτει άριστη τουριστική υποδομή και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία διασκέδασης (νυχτερινή ζωή, αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, και ημερήσιες εκδρομές στην πανέμορφη Λίνδο και τα γειτονικά νησιά όπως η Κως, Πάτμος, Κάρπαθο, Κάλυμνο και Λέρο). Τέλος, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μάθουν κάτι από την πολυτάραχη ιστορία της πόλης, επισκεφθείτε την μουσεία ή τα αξιοθέατα της.

Contact us / BOOK ONLINE

 If you have any questions or any inquiries, feel free to contact us.

RHODIAN ROSE HOTEL
Faliraki, Athinodorou str.
Rhodes island Greece.

Tel: +30 22410 87096
Fax: +30 22410 87096

e-mail: hotel.rhodianrose@yahoo.com

     

Hotel Policies

Check In: 15:00 hours Check Out: 11:00 hours

NON REFUNDABLE : WHEN RESERVATION IS MADE, THE CHARGE IS MADE ANY TIME AFTER THE BOOKING Children and Extra Bed Policy:
Childrens bed 0-2y (baby cot): we can add a baby cot free of charge . PLEASE ASK FOR CONFIRMATION
Pets: Pets are not allowed.